Janssen Cosmeceutical

JANSSEN COSMETICS er en Tysk familiebedrift som har utviklet persontilpassede og spesialiserte produkter siden 1997 av Walter Janssen som holder til i Aachen, Tyskland.

JANSSEN COSMETICS står for lidenskapelige, innovative kombinasjoner av aktive ingredienser av høyeste kvalitet. Som en pioner innen cosmeceuticals på det tyske markedet, har JANSSEN COSMETICS for første gang utviklet et unikt hudpleiesystem som muliggjør overgangen mellom ren skjønnhet, hudpleie og vitenskapsbasert hudpleie. De dyptvirkende hudpleiesystemene, så vel som svært effektive og luksuriøse behandlinger, distribueres over hele verden i over 87 land og totalt rundt 13 000 sertifiserte spesialistinstitutter, utvalgte spa og eksklusive velværehoteller.

Premium-formlene kan brukes spesifikt og individuelt i henhold til hudtilstand og hudtype, og kombinerer aktive ingredienser av høyeste kvalitet. Resultatet? Synlige og merkbare effekter med langsiktige resultater! Alle produktene garanterer den beste kompatibiliteten – er testet av uavhengige dermatologiske institutter.

JANSSEN COSMETICS har allerede blitt kåret til COM-PANY OF THE YEAR og har vunnet PRIX DEL'INNOVATION, den ettertraktede SPA DIAMOND AWARD, the GERMAN BRAND AWARD og LUX AWARDS fem ganger på rad.

CIRÈPIL BY PERRON RIGOT

Perron Rigot den beste ekspertise på resultatorientert voks og har lenge vært Europas mestselgende voksmerke. Her finnes det voks både med og uten strips samt rullevoks.
Med ingrediensen Elastomer kan man fjerne hår som så vidt synes. Voksen kapsler inn hårene og "dras" opp uten at voksen fester seg til huden. Med sin forskning ligger Perron Rigot i front innen voks industrien.