SpabehandlingerAnsikt

Behandling.
Klassisk Ansiktsbehandling:
Basis hudpleiebehandling hvor vi renser og analyserer huden din. Deretter eksfolierer vi huden og tilpasser behandlingen med en deilig ansiktsmaske, serum og krem som gir huden det den trenger.

Signaturbehandling Ansikt:
En eksklusiv hudpleiebehandling som gir synbar fornyelse av
din hud, her brukes det beste av de beste produkter for å øke sirkulasjonen, stramme opp huden og gi den glød.

Krystallsliping
Krystallsliping fornyer huden din, reparerer solskadet hud, den gir en god anti-aging effekt. Behandlingen vil minimere arr og acne. Blodsirkulasjonen økes og stimulerer til cellefornyelse. Fin for acnehud, fet hud, store porer, rynker og pigmenthud. Behandlingen kan tilføres ampuller, konsentrater og spesialmaske tilpasset din hud for optimal effekt.


Environ behandling med TCA.
Vi tilpasser behandlingen individuelt. Raske resultater. Produktene har dokumentert effekt. Svært effektiv behandling som gir strålende resultat. Fin for acnehud, fet hud, store porer, rynker og pigmenthud. En riktig askepott-behandling!


Medisinsk fruktsyrebehandling
En kombinasjon av 3 forskjellige fruktsyrer og melkesyrepeeling. Dette vil gi en dyprens av huden samtidig som den gir fuktighet, stimulerer til cellefornyelse i hud og vev. Fin for acnehud, fet hud, store porer, rynker og pigmenthud. Behandlingen kan tilføes ampuller, konsentrater og spesialmaske tilpasset din hud for optimal effekt.


Vippeextention:
Vi tilbyr vippeextention med singelhår av mink eller silke. Vi har ulike lengder og ulik bøy.
Pris nytt sett kr 1.225
Etterfyll kr 665

Spabehandlinger
Kroppsskrubb
Kroppsskrubb setter i gang blodsirkulasjonen og fjerner døde hudceller. Etterfølges av dusj. Behandlingen avsluttes med mykgjørende bodylotion.


Kroppsbehandling
Kroppen skrubbes og pakkes deretter inn i valgfri leire innpakning, behandlingen avsluttes med en deilig dusj og bodylotion.


Fotpleie
Velvære for føttene - fotbad, stell av negler og fjerner hard hud, avslutter med en mykgjørende fotkrem.

Luksus Spabehandling
Her begynner vi med kroppspeeling, deretter pakker vi deg inn i en innpakning etter behov før vi gjør en full kroppsmassasje. Nå er det ansiktet som skal få behandling, og her begynner vi med en deilig ansiktsrens, peeling, en lett ansiktsmassasje, deretter ampulle og en deilig ansiktsmaske etter hudens behov.
3 timer Etter avtale.


Vipper og bryn
Farge vipper og bryn med forming
Kr. 505
Farge vipper
Kr. 265
Farge bryn
Kr. 210

Hårfjerning med voks
Bryn, Overleppe eller Hake
Kr. 165
Ansikt
Kr. 435
Underarmer eller armhuler
Kr. 220
Lår/legger/bikini
Kr. 790
Lår
Kr. 365
Legger
Kr. 365
Bikinilinje
Kr. 265
Rygg
Kr. 790

Massasje
Aromamassasje
Hel kroppsmassasje med ojer tilpasset ditt behov, øker sirkulasjonen, låser opp stramme og ømme muskler, en utrolig avspenning for hele kroppen.

Rygg- og nakkemassasje
Masserer dypt i muskulatur og vev, øker sirkulasjonen og gir en god utrensning og næring til vevet.

Rygg-, nakke- og hodebunnsmassasje
Masserer dypt i muskulatur og vev, øker sirkulasjonen og gir en god utrensning og næring til vevet. Avsluttes med en deilig avslappende hodebunnsmassasje.
Artikkelbilde - Spabehandlinger

Flere nyheter