Environ

Environ er en vitamin- og hudpleieserie som har tatt verden med storm på grunn av nyvinninger og fantastiske resultater.

Environ ble grunnlagt på tidlig 80 tallet av Dr. Des Hernandes, som har forsket på vitaminets betydning i og for huden. Blant resultatene han fant var at i alle typer hudkreft kan det påvises mangel på Vitamin A. Environ har derfor tatt frem en A-Vitaminserie som inneholder høye nok doser av Vitamin A til å kunne gi deg de mengdene av Vitamin A du har behov for, for en sunn og frisk hud.

Grad, mengde og sammensetninger av vitamin A varierer i Environ sitt «step-up» system:AVST linjen som er den de fleste begynner på og går stegene fra AVST1 til ACST 5.C-quence linjen med høye mengder Vitamin A, Vitamin C & E og peptider (anti-age).

Environ produktene inneholder forskjellige mengder av Vitamin A, og det er derfor viktig å bruke ett «step-up» system for å unngå Retinol reaksjoner. Hvor fort huden tilpasser seg de forskjellige mengdene Vitamin A, kommer an på hvor mange reseptorer cellen har for disse. Ved daglig påføring av produktene vil det dannes flere reseptorer og toleransen øker.

Intensive Range (reparerer forskjellige problemer) hvor de aktive ingrediensene er alt fra Retinol til Colostrum (råmelk) til glykolsyrer og antioksidanter. 

B-Active linjen som er for en uren, tilstoppet hud. Denne linjen baserer seg på salisylsyrer. Hele serien har fokus på vitaminer, antioksidanter og peptider.

Skin EssentiA og Youth EssentiA er godkjent av det prestisjetunge Swiss Vitamin Institute som forsikrer forbrukeren vitaminer av ypperste kvalitet i riktige oppgitte doser. 

Vi på cutshim følger også opp behandlingen med jevnlige konsultasjoner, for å kunne rådgi deg i de forskjellige stegene.

Før- og etterbilder

CUTSHIM FRISØR OG SPA

Storgaten 69 A, S3060 Svelvik | Telefon: 33 77 50 40 | E-post: post@cutshim.no