Frisør

STYLING

Vi klipper og styler håret ditt etter ønske enten om det er til hverdag eller fest. Vi har førsteklasses stylingprodukter, noe som passer til enhver. Kom gjerne innom for en god hårvask og styling.

FARGING

Vi tilbyr det meste innen farging.

Vi bruker INOA farger. Superblanke ammoniakkfrie farger helt uten lukt og ubehag! 

STRUKTUROMFORMING

Vi utfører alle typer strukturomforming (permanent). Enten hele håret eller deler for effekter, løft og stylinghjelp. Våre permamenter er amoniakkfrie. Vi har også systemer som retter ut håret ditt. Du kan få det 100% slett, eller redusere krusete og brusete hår. Bare spør oss, så får du mer info.

FARING AV VIPPER OG BRYN / HÅRFJERNING

Vi napper og vokser øyenbryn. Hårfjerning av uønsket hår på overleppe, hake etc.

HULL I ØRENE

Vi tar hull i ørene.

KURBEHANDLINGER

Våre hårkurer bygger opp håret ditt fra innsiden.. Øker fuktigheten og reduserer frizz. Gi håret en kickstart med en kur tilpasset ditt hår, med en deilig hodebunns massasje. Vi har også kurbehandlinger for hodebunnsproblemer. Det være seg flass, fet hodebunn, tørr og sensitiv hodebunn.

Vi tilbyr også Smartbond hos oss. Det er en behandling som bygger opp håret ditt fra innsiden. Smartbond kan blandes i farge, bleking og permanent, eller brukes som en kur for å bygge opp håret ditt.

"HVA ER SMARTBOND?" - er spørsmålet alle stiller?

Når du utfører en kjemisk behandling på et hår, eller bruker mye varmeverktøy, så brytes disulfidbindingen i håret ned og kvaliteten blir svekket.Ved å bruke Smartbond ivaretar man kvaliteten på håret ved å binde disulfidbindingene sammen igjen. Dette gjør at håret ikke brekker, og man kan gå igjennom større fargeendringer på håret uten at håret blir ødelagt.

Brud/Selskap

La oss gjøre den store dagen din spesiell!

Vi setter av dagen til deg, og ønsker og gi deg en fin opplevelse, og en frisyre og makeup som holder hele dagen. Kombiner gjerne med en behandlinger i vår spa avdeling for å gjøre opplevelsen perfekt.

Negldesign

La oss gi deg de neglene du drømmer om!

Støp med gele, naturlig eller fransk. Gele i duse, knalle eller freshe farger. Alt etter ditt ønske!

Godt utvalg av neglelakker og pleieprodukter for hender / negler Vi utfører også sopolish og gellac.

Godt utvalg av neglelakker og pleieprodukter for hender / negler Vi utfører også shellac, gelish og gellac. Dette er hybride lakker som sitter i 14 dager.

Kom innom og prøv da vel!

Last ned vår prisliste her!

CUTSHIM FRISØR OG SPA

Storgaten 69 A, S3060 Svelvik | Telefon: 33 77 50 40 | E-post: post@cutshim.no